Mozzarella

Dygnet är totalvänt, imorgon skall det redas ut. Första larmet på 11, känns supertidigt. Bra va. Arg på en fisk för outtnyttjad hotellfrukost. Spruckna jeans har blivit till shorts. Fjärde twilightboken och jag vet vad som står några sekunder innan jag läser. Kylen är smockad och jag är nervös att inte hinna äta allt gott. Taggad inför galen fylla på fredag, ska ej kunna bli insläppt på bj.


Mittimellan kollektiven

Framlagda bakistabletter vid hemkomst, peakstorlekar, kärlekstrianglar, rip-stunder, creme bonjour-lax, kik i trapphus och immiga glajjor. Funerowling och taxi från stocken till Stockholm. Härlig kollektivvecka bakom mig, ser fram emot nästa som börjar med en redig fylla på lördag. Inbrott i Ostboden efter dansgolvens stängning. Får smyga THÖST.


Långt efter doppardan

Är stolt över min kvartalsblogg. Trött på jobb och för tillfället även på den gyllene drycken. Galet militärdunk igår med frätande näsor och tömda boxar. Utrymning av hästenssäng imorse. Åt som vanligt dagens första mål på McDonalds. Kallt jävla bröd. Känner verkligen hur Mister Zumbali lever rövare i min mage. Syra. Lågt pH, eller är det tvärtom?


RSS 2.0